miercuri, 4 martie 2015

Bloggerii și prietenii lor ascultă … “Primăvara HOINARă”



Când eram copil mi-am dorit o chitară. Aveam o profesoară foarte severă, dar îmi plăcea muzica folk, așa că nu lipseam de la ore. Mai târziu am constatat că și băiatul meu și-a dorit o chitară de la Moș Crăciun. Chitara reușește să aducă în jurul ei oamenii buni, indiferent dacă sunt copii sau adulți.
Acum a venit primăvara și Marius Matache împreună cu chitara lui ne invită să sărbătorim împreună 11 ani de la primul său concert. Marius Matache a pornit în cel mai important turneu al său, un turneu în 11 orașe (București, Brașov, Bistrița, Mediaș, Timișoara, Craiova, Onești, Roman, Suceava, Gura Humorului, Piatra Neamț).



Marius Matache este doctor în chimie, cercetător în chimia mediului, cantautor folk, redactor ForeverFolk.com, co-fondator JazzCulture.ro și blogger. Albumul “Primăvara HOINARă” este cea mai mare provocare a carierei , după albumul “HOINAR prin Piața Matache”.

Îi invit pe toți prietenii la acest concert care are un concept interesant: participi la un eveniment alături de bloggeri, la un concert folk susținut de un blogger. Eu merg pentru prima dată să îl ascult pe Marius Matache cu prietenii mei, care au partcipat la concertul dedicat albumului HOINAR prin Piața Matache”.
 
Marius Matache are multi prieteni pe care o sa îi întâlnim în acest turneu. La concertul de la Teatrul Mignon îl va avea alături pentru câteva piese, pe Berti Barbera, un muzician care nu are nevoie de nici o prezentare. De asemenea, Cristi Mihai. La Craiova, invitată este o tânără foarte talentată, Theea Sarah, revelația concursului de la Alba Iulia din 2013.
Marius Matache a fost in Craiova, publicul îi cunoaște cântecele și în plus…… îl susțin toți bloggerii. Dacă sunteti din Oltenia, Marius Matache vă așteaptă în Craiova, vineri 13 martie la “Casa de Cultură Traian Demetrescu”, în “Salonul Medieval”, de la ora 18:00. Intrarea este liberă și după concert vom povesti despre muzică, tineri și bloggeri…..la un pahar de vin oferit de sponsorul turneului, Domeniile Sâmburești.


Vă aștept la concert și pînă atunci vă invit să vedeți ce frumos e să fii HOINAR prin Piața Matache”.





3 comentarii: