miercuri, 14 octombrie 2015

Când lacrimile se transformă în zâmbete

Când mai ai doar o lună până la nuntă, pe lista ta sunt multe priorităţi, la început crezi că totul e sub control, mai tai din ele, după câteva zile îţi dai seama că unele lucruri nu se întâmplă aşa cum ţi-ai propus şi începi să modifici lista. Te preocupi mai mult de invitaţi, locaţia aleasă, meniu, fotograf şi alocarea resurselor financiare.

Ai impresia că este suficient în ultima săptamînă să aloci timp şi pentru tine. Te programezi la cosmetică, la coafor, la manechiură, la pedichiură. De multe ori sunt locaţii diferite, machiajul într-un loc, coafatul în alt loc şi tot asa. În plus mai apar şi prietenele sau naşa, planificați să mergeţi împreună şi totul se complică. Întâmplări care s-au sfârşit cu lacrimi sunt multe.

Am o prietenă care urma să fie mireasă, o tînără foarte sociabilă, cu multe prietene şi plină de energie. Pentru că întotdeauna contrastele se atrag, băiatul ales era foarte serios, calculat şi cu picioarele pe pământ. Au discutat de multe ori despre programul pe care trebuie să îl respecte şi  totul părea că merge foarte bine. Totul s-a dat peste cap după sedinta la cosmetica planificată cu o zi înaintea nunţii. Mireasa s-a programat la cosmetică împreună cu naşa şi alte două prietene. Au discutat cu cosmeticiana şi viitoarea mireasă a aflat că nu durează foarte mult timp, pentru că are un ten curat, îi face un tratament mai simplu şi epilatul durează puţin  Aşa că a lăsat-o pe naşa să fie prima. A durat destul de mult, dar atmosfera a fost plăcută, viitoarea mireasă şi prietenele au discutat despre meniu, despre fotograf şi multe altele. După aceea a urmat una dintre prietene pe patul cosmeticienei. În final a venit şi rândul viitoarei mirese, a făcut tratamentul foarte repede și cosmeticiana a început cu epilarea picioarelor , dar mai urmau epilarea braţelor şi epilarea axilei.

 La un moment dat a sunat viitorul soţ, trecuseră destule ore şi nu ajunsese acasă. Într o jumătate de oră trebuiau să fie la restaurant ca să finalizeze detaliile pentru a doua zi. Viitoarea mireasă a început să plângă că nu poate să termine şedinţa de la cosmetică. A doua zi era nunta, cosmeticiana era ocupată, nu putea să o reprogrameze şi în plus avea programare la coafor şi machiaj.

M am întâlnit cu ea acum o săptămână. Mi-a spus că nu se mai duce de atunci cu altcineva la cosmetică, pentru că s-a ars odată când a avut nunta, naşa era gata, prietenele erau gata şi ea nu a reușit.

Fiecare fată îşi doreşte o piele fină, dar a aflat că pentru o epilare cu ceară nu trebuie să mai meargă la cosmetică S-a apucat și a studiat cum să se epileze acasă, acum știe unde să caute produsele de care are nevoie.

A cumpărat de curând un kit pentru epilat şi ieri mi-a trimis şi mie oferta de produse epilare cu ceară. M-am documentat și m-am hotărât. Voi cumpara un produs din gama kit-uri pentru epilat. Pe site găsești informații despre produs și modul de folosire.

Kit pentru epilat free cu aloe este ideal pentru mine,
il voi folosi pentru brațe, antebrațe, picioare și zonele delicate ale corpului. Pot să îl iau cu mine oriunde, are loc în gentuţa mea de produse cosmetice.

De multe ori lacrimile se transformă în zâmbete.

Articolul participă la SuperBlog 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu