vineri, 23 ianuarie 2015

Ești prietenul meu?



Sarea a fost cunoscută ca un remediu puternic de sănătate încă din antichitate, în special pentru sănătatea respiratorie.
În Polonia, începând cu 1950, furnizorii de servicii medicale au observat că cei care lucrau în minele de sare rareori se îmbolnăveau. De atunci, mulți medici au studiat și au dezvoltat proiecte de cercetare despre microclimatul din saline și beneficiile pentru starea generală de sănătate.
Haloterapia implică inhalarea pe căile respiratorii a aerosolilor salini și absorbția lor prin intermediul pielii.

 Am mulți prieteni care suferă de astm bronșic, sinuzită, faringită, nas înfundat, rinită alergică, oboseală cronică și insomnie. La începutul anului m-au anunțat că ne vom întâlni la Salina Fulvia. Până acum trăgeam eu de ei să ne întâlnim mai des și acum ei vor să ne întâlnim.Ședința cu aerosoli se face în spații amenajate, durează o oră și costă 12 lei.Există și oferte.




Am înțeles de ce. O oră la Salina Fulvia este echivalentă cu 4 ore într-o salină naturală sau cu o zi petrecuta pe malul mării. Se ajunge ușor din orice colț al orasului. Este pe Str. Simion Bărnuțiu nr.9 în pivnița unei case boierești.Există wireless și sunt multe spații amenajate atât pentru adulți


dar și pentru copii.

Bineînțeles că ți se face înainte o evaluare medicală de către un specialist și primești un program.

Știți ce îmi place mie? Pînă acum ne întâlneam și o groază de timp povesteam fiecare cum ne mai simțim, ce ne mai doare si acum totul s-a schimbat,ne tratăm într - un loc frumos și ne întâlnim doar ca sa povestim despre lucrurile frumoase din viata noastră și ce planuri avem.
Asa că dacă ești prietenul meu ne întâlnim la Salina Fulvia la o cura de halo-terapie (salinoterapie).
Și dacă ești prietenul prietenului meu vino cu prietenii tăi la SalinaFulvia.