joi, 30 iulie 2015

Parfumul și povestile trecutului



 Bursa Mărfurilor Creative o clădire veche și frumoasă a Bucureștiului care-și trăiește  plină de parfumul și poveștile trecutului, o nouă tinerețe, este sediul unor companii  creative cu reputație recunoscută din domenii diverse. 
DC Communication și Headvertising au preluat o clădire devastată de incendii și neglijența autorităților, aflată pe strada Uranus nr. 150, care era avangarda economiei românești la 1898, Bursa Mărfurilor, și au transformat-o după 110 ani într-o Bursă a Marfurilor Creative.



Este o inițiativă originală, încorporează trecut, creativitate contemporană și un touch din viitor. Sunt birouri ale companiilor, o sală multimedia și home cinema, iar la parter și subsol sunt spatii dedicate publicului în care se fac prezentări de modă, se organizează conferințe sau expoziții. 
Mi-am dorit să cunosc acești profesioniști deosebiți și să am șansa să lucrez acolo. În 2011 am avut aceasta șansă și am lucrat la cel mai frumos birou care cred ca există în București. 



Toți clienții companiei care veneau, admirau întregul sediu de  la lift pîna la sălile de ședințe și bucătăria. Așa am aflat câtă muncă, timp și căutări au stat în spatele amenajării fiecărui birou. De la viziune pînă la găsirea furnizorilor care pot să îți ofere ceea ce îți dorești. De atunci în orice companie intru, sunt foarte atentă la aceste detalii, la birourile care sunt, la scaunele de birou și felul în care este organizat spațiul. 
Acum și acasă încerc să amenajez spațiul cât mai creativ și caut produse de calitate. Cunosc un loc unde găsești scaune de birou de calitate și mi-am invitat prietenii să le cumpere.
Am văzut în ultima perioadă câteva modele foarte interesante de scaune de birou care îmi plac pe www.scauneonline.ro.



În București există un alt loc care îmi place foarte mult pentru că adună tinerii la un loc. Un spațiu foarte prietenos în care te simți relaxat și motivat să înveți, să experimentezi. Impact Hub Bucharest face parte dintr-o rețea internațională de hub-uri creative. Se află pe strada Halelor nr. 5, la 2 pași de Hanul lui Manuc, o clădire veche cu multe povești, renovată și oferită tinerilor în special. .


Îmi place foarte mult spatiul amenajat unde poți mânca împreună cu prietenii.

Am găsit de unde să cumpăr scaune de bucătarie ca să amenjez și în bucătăria mea un spațiu frumos. 

Aceste locuri în care îți face plăcere să îți petreci timpul liber, să discuți cu prietenii despre proiecte, au început să apară și în alte orașe. 
Sunt la fel de frumos amenajate și datorită firmelor care oferă scaune de birou, scaune de bucătărie și mobilier de calitate.  
E mult mai plăcut să înveți și să lucrezi într-un spațiu creativ.