joi, 20 august 2015

Cadouri pentru toti prietenii mei



Îmi face plăcere să fac cadouri. Cadoul trebuie să cuprindă gândurile bune pentru sărbătorit. Îmi face plăcere să văd mai târziu dacă foloseşte cadoul pe care i l-am oferit. De multe ori cumpăr ceva pentru cameră şi vreau să-l folosească un timp îndelungat. De la o vreme, indiferent ce cadou cumpăr, adaug şi o lenjerie de pat cu un model deosebit care să se potrivească cu persoana respectivă şi cu stilul său de viaţă. 
Mie îmi place să am o lenjerie nouă atunci când se schimbă anotimpurile, adică să am lenjerii de pat pentru primavară, altele pentru vară, toamna să am ceva cu multe culori care imită frunzele căzute şi iarna să fie o lenjerie care să mă ducă cu gândul la sărbătorile care se apropie. 
De câte ori am făcut cadou o lenjerie, am primit mulţumiri şi prietenii mă întreabă de unde le cumpăr. E simplu, am descoperit magazinul online Lenjerii Pat Outlet. Îmi place foarte mult pentru că Lenjerii de pat Outlet oferă o gamă variată de produse, găseşti lenjerii de la Pucioasa, lenjerii cu dantelă, saltele şi huse de pat, halate de baie, prosoape, haine şi pantofi.

Am descoperit campania “Summer Black Week”, care are loc în perioada 13.08 20.08.2014. Sunt peste 400 de modele de lenjerii de pat in varianta 1+1 Gratis. Lenjerii de pat BFS, lenjerii de pat 3D, lenjerii de pat bumbac satinat, bumbac 100% si lenjerii de pat Jacquard. Am ales deja lenjerii de pat BFS şi lenjerii de pat 3D.
Livrarea este foarte promptă, termenul de livrare al produselor este de 1-7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În promoţia 1+1 GRATIS intră toate produsele din categoriile însemnate cu 1+1 GRATIS! Poţi combina în aceeaşi comandă 2 sau mai multe modele diferite, din categorii diferite şi cu preţuri diferite. 
O să recomand acest magazin on-line şi o să invit şi mai multe prietene care au blog să promoveze aceste produse. Pe Xaara Novack , Ioana Moldovan, Sanda Brezniceanu, Ianolia Marina  ca sa intre si ele in concurs si sa mentioneze Am preluat “leapsa” de la Mirela Coman + http://mirelacoman.blogspot.ro/  ”.

marți, 18 august 2015

Noi știm să facem COCA


Am făcut parte din echipa care a propus acest slogan al Pizzeriei Forum. Se întâmpla acum un an, înainte de deschidere. A fost aplaudat acest slogan și există și un clip care a fost prezentat la deschiderea pizzeriei.


Atunci am primit cadou o pizza și am devenit prietena Pizzeriei Forum și  a echipei care a dat viață acestui brand. Este cea mai bună pizza din Craiova. Programul este: de Luni  până vineri între orele 09:00 - 23:00, sâmbătă între 10:00 - 00:00 și duminică între 12:00 - 00:00.

Preferata mea este pizza Prosciutto e funghi ,îmi plac ciupercile foarte mult


dar în loc de mozzarella, eu aș dori să fie cele 4 sortimente de brânză de la Pizza Quattro Fromaggi.

Pentru că mie îmi place Pizza Prosciutto e Funghi și îmi place și parmezanul, cașcavalul, gorgonzolla și mozarella, așa că varianta mea cred că este TRĂSNET.

Cred ca știți, mi-ar plăcea să aibă numele ...o pizza TRĂSNET la Pizza Forum.

Îmi place sosul dulce bineînțeles.


Sper să fiu printre câștigători, să primesc o PIZZA TRĂSNET și să împărtășesc cu voi cum a fost.

E foarte frumoasă această campanie și mă bucur că echipa de la Pizza Forum folosește metode inovative și își dorește să afle părerea clienților.