duminică, 21 august 2016

Te-ai înscris la Webstock?



Bloggerii și-au dat întâlnire la Webstock 2016, cel mai important eveniment dedicat social media din România.  Pe 30 septembrie, sunt invitați speakeri renumiți, agenții de comunicare și branduri renumite la Conferintele Webstock și Premiile Webstock. Acest eveniment este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al nouălea an consecutiv.

Am participat anul trecut și am întâlnit bloggeri pe care ii cunoșteam doar în on-line. A fost foarte interesant să povestim despre blogurile noastre și proiectele în care ne implicăm. Este locul în care întrebările primesc răspuns de la cei care au experiență și care sunt bucuroși să te ajute.
Cele mai multe întrebări au fost despre noile trenduri și promovarea blogurilor. Speakerii invitați au prezentat foarte simplu și clar, ne-au dat multe sfaturi. În timpul pauzelor sunt multe surprize pregătite de sponsorii evenimentului, peste tot ești invitat să descoperi produse și tehnologii noi. Atmosfera este foarte frumoasă și iți dorești să revii. 


Și anul acesta Conferintele Webstock cuprind întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu. Este foarte interesant conceptul acestui eveniment. O sectiune iubită de toți participanții o constituie  Premiile Webstock, acordate celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an. Ca și la edițiile anterioare, premiile Webstock 2016 se vor desfașura pe parcursul a doua etape: nominalizările și jurizarea. Se califică  proiecte care au fost realizate în intervalul 2015 – august 2016, se adresează publicului roman, sunt dezvoltate de echipe locale și excelează în design, funcționalitate și conținut. Nominalizările la Webstock Awards se vor desfășura în perioada 1 iulie – 1 septembrie 2016, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online.  

Am avut ocazia să îi cunosc pe caștigătorii acestor premii la ediția din 2015 și să îi felicit la rândul meu. 


Am descoperit proiecte foarte interesante și de atunci urmaresc acele companii. 
Webstock 2016 este un eveniment de la care nu trebuie să lipsești. Înscrie-te !

2 comentarii:

  1. Un eveniment cu si pentru blogeri. As participa si eu doar asa sa vad cum este lumea asta a celor ce scriu pe net.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poti sa te inscrii si poti sa il urmaresti si on-line. Eu urmaresc on-line toate evenimentele destinate blogging-ului la care nu pot sa ajung. Sunt oameni frumosi care au pasiuni, asta mi se pare extraordinar.Fiecare scrie despre domeniile sau evenimentele care il intereseaza.

    RăspundețiȘtergere