vineri, 11 noiembrie 2016

Cursuri prenatale pentru părinți de poveste



Cursurile prenatale sunt aşteptate cu emoţie de viitorii părinţi. Bucuria de a avea un copil este dublată de îngrijorarea pentru perioada care urmează. 
O echipă de specialişti renumiţi ne invită la cursurile Părinţi de poveste. Este întâlnirea care se adresează cuplurilor care asteaptă un copil dar şi cuplurilor care au un bebeluş, pentru că rolul de părinte este un rol special, la început îţi este teamă şi ai nevoie de sprijin. 

Părinţi de poveste sunt primele cursuri prenatale organizate în Craiova.
 
 
Oferă informaţii despre sarcină, naştere, îngrijirea şi alimentaţia copilului, dar şi despre schimbările psiho-emoţionale.

Aceste cursuri se desfăşoară în perioada  17 noiembrie - 8 decembrie 2016 și sunt structurate în 4 module, care vor avea loc o data pe săptămână. Durata unui modul este de 3 ore. 
Cristina Koriche, medic pediatru, este consultant in alaptare certificat IBCLC și este educator prenatal certificat de Crucea Alba Romania si Lamaze International. Întrebările participanților privind sarcina, naşterea, îngrijirea şi alimentaţia copilului vor fi punctul de plecare pentru a identifica soluții.  

Schimbările psiho-emoţionale din perioada de sarcină şi modificarea relaţiei de cuplu datorată apariţiei unui copil sunt analizate de cuplurile care participă împreună cu Irina Gruia, Psihoterapeut Formator Psihodrama Clasica - Asociaţia Română de Psihodramă Clasică.  
Cursul Părinţi de poveste  într-un loc de poveste, la grădiniţa Madona Dudu, str.Campia Islaz Nr.12, Craiova. 


 
Costul este de 500 de lei / cuplu pentru cele 4 întâlniri. Informaţii privind înscrierea şi alte detalii : 0727.229.185. 

Puteți să anunțați printr-un comentariu la sfarșitul articolului, care sunt subiectele care vă interesează și le voi transmite organizatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu