miercuri, 1 februarie 2017

Ce pot face eu azi pentru lumea de mâine a copilului meu?



Părinții și educatorii sunt invitați să descopere ingredientele pentru cresterea armonioasă a copiilor. Ei vin pe lume cu o voce proprie, rolul nostru este să îi susținem. Energia lor depinde de timpul petrecut în familie alături de cei dragi. Nu este ușor să descoperi vocația copilului tău și să îl motivezi.  

Bebevesel.ro  organizează  joi 16 februarie de la ora 17.00 la Hotel Europeca, un seminar despre creșterea armonioasă a copiilor. 

Oana Moraru, profesor și învățător cu 20 de ani experiență, creator al Școlii Helikon și fondator al platformei Vocea Părinților, publicist în domeniul educației și consilier educațional pentru părinți și profesori, va răspunde la întrebări și va prezenta diverse soluții.




         ȘCOALA DE IERI, COPILUL DE ASTĂZI ȘI LUMEA DE MÂINE și strategiile de urmat acasă, în familie, pentru succesul copilului sunt subiectele principale:


     Care sunt pietrele de hotar pentru creșterea intelectuală și socială a copiilor în intervalul 0-6 ani și ce poți face tu, acasă, pentru asta;
·        Care sunt strategiile de bază pentru succesul școlarului mic: 6-12 ani și cum poate suplini familia ce nu face învățătorul;
·        Cum se descoperă vocația și cum apar motivațiile interioare după vârsta de 12 ani;
·        Cum împăcăm școala tradițională cu nevoile viitorului, fără să așezăm copiii în conflict sau în defensivă;
·        30 de exemple de activități pentru minte și caracter;

    
     Idei și soluții, aplicabile acasă și în clasă, care determină 3 niveluri ale succesului: școlar, în viață și în echilibrul interior – minte-suflet sunt analizate alături de informații de ultimă oră despre cele mai importante praguri de dezvoltare, de la 0 la 18 ani. 





Biletele se găsesc la Fastrackids Craiova și Receptia Hotelului Europeca. 
Pentru bilete cu plata online: se transmite mail la voceaparintilor@gmail.com

Detalii la Simona Vasile- tel: 0727.229.185
Evenimentul este organizat și pentru sustinerea copiilor cu autism de la Centrul ANCAAR Craiova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu