sâmbătă, 4 martie 2017

BRD și povestea cărților prezentate la Caravana Gaudeamus



Târgul de carte Gaudeamus este așteptat cu nerăbdare. 

În fiecare an, la începutul primăverii, iubitorii de carte din Oltenia vin în foaierul minunatului Teatru Național Marin Sorescu din Craiova, gazda primitoare a acestui eveniment. Editurile au pregătit titluri noi, organizează lansari de carte și stau cu plăcere de vorbă cu cititorii.

Povestea cărților este însoțită ca de obicei de BRD Groupe Société Générale. BRD este pentru al treilea an consecutiv partener principal al Caravanei Gaudeamus, ca parte a platformei de educație și cultură pe care banca o dezvoltă prin sprijinirea proiectelor de impact și a tinerilor artiști


Hotspotul cultural BRD amenajat la etajul Teatrului National Marin Sorescu ne așteaptă în perioada 1-5 martie 2017 să explorăm noi lumi. 

Am descoperit acest labirint anul trecut și este o experiență interesantă. Este un labirint de oglinzi în care vizitatorii se pot privi sau fotografia din unghiuri diferite, sugerând descoperirea de sine. 


 „Lectura ne alimentează setea de aventuri și pofta de a descoperi lucruri noi, iar BRD își propune să le faciliteze clienților accesul la universurile pe care aceștia doresc să le exploreze și la experiențe speciale care îi ajută să se dezvolte”, a adăugat Radu Neagoe, directorul BRD Groupe Société Générale Craiova.  

Copiii vor avea și ei parte de surprize în cateva zone de interacțiune în care vor putea simți la nivel tactil povești mereu fascinante precum Micul Prinț sau Alice in Tara Minunilor. 
BRD investește în cultură, susține proiecte care construiesc, dezvoltă, cresc o nouă generație și aduc valoare pe termen lung. Vizitatorii vor găsi în stand volumul Superscrieri dedicat sistemului de învățământ preuniversitar de stat din România și volumul Ai niște timp de vânzare?, o colecție a celor mai bune materiale de pe Scena9 (www.scena9.ro), platforma de jurnalism modern susținută de BRD. 


Un public foarte receptiv la experiențe noi este publicul Târgului Gaudeamus de la Craiova.

BRD va fi pezentă în cadrul Caravanei Gaudeamus la Oradea (5-9 aprilie 2017) și Cluj (10-14 mai 2017). 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu